Direktlänk till inlägg 23 november 2011
Denna helg som var stod vi på Chocolove UF på öppet hus på Ullvigymnasiet. Vi sålde både stora och små askar och vi sålde även styckvis. Vi testade några nya smaker inför julen däribland kardemumma, kirsch, pepparkaka, baci och cointreau.
Innan jag lägger upp några bilder vill jag säga att inför julen så har vi gjort en beställningslista där man kan skriva upp hur många askar man vill ha så det ska bli lättare för oss att beräkna hur mycket vi ska köpa in för och hur mycket vi behöver göra.
Om du vill beställa, skicka ett mail till eschocolove@hotmail.com med ditt namn, antal askar, adress och telefonnummer dagtid.
Exempel:
Anders Andersson
2 stora, 2 små
Grusgatan 20
284 34 Grusö
Observera! Vi levererar fraktfritt endast inom Västmanland.
Denna helg gjorde vi julsatsen efter alla beställningar vi fått in. Det blev totalt 75 askar och 780 praliner och det tog oss sammanlagt 18 timmar att göra allt från pralintillverkning till packning av askar. Nästa sats gör vi inte förrän efter...
I helgen gjorde vi vår 3:dje sats praliner och de finns nu färska att köpa! Vill passa på att säga att vi bytt ut kindernougaten till nougatcrisp och ändrat överföringsarket på gräddkolan. Måste även nämna att det har gått så bra med de föregående fö...
I helgen gör vi en ny sats med praliner, den vi gjorde för två veckor sedan har gått som smör! Det finns fortfarande några stora och små askar kvar, så passa på att beställa! Kom ihåg, 50:- för den lilla och 85:- för den stora. Ni kan se vilka...
Kontakta oss på eschocolove@hotmail.com
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|